Spiritueel LifeCoach Ludgardina

Verschillende mogelijkheden en diensten om tot het juiste resultaat te komen :


De prijs voor een Reading - persoonlijk gesprek van een uur is € 50,00 incl BTW per consult. Dit staat buiten de Trajectbegeleiding. (Wordt er nazorg door mij verleend dan reken ik € 60,00 tot € 75,00 incl BTW, afhankelijk van de door mij verrichte werktijd in totaal.)

De prijs voor een diep werkende Energetische Healing (op afstand of LIVE) kost (afhankelijk van hoelang de Healing duurt en/of er ook nog nazorg is) €35,00 - € 50,00 - of € 75,00 incl BTW. Het bedrag kan in samenspraak van tevoren worden overgemaakt op de Goderrein - bankrekening. (Zie de contact-pagina voor meer info.) Anders direct na de sessie op locatie .

Deze Healingen/Readingen gaan erg diep, en zijn transformerend. Oude beperkingen worden vaak weggehaald, en het Chakrasysteem mogelijk aangepast aan de nieuwe situatie waarin wij aan het komen zijn of al zijn gekomen. De Licht Healing die er daarna op gezet wordt werkt wekenlang door en brengt je de brandstof om je transformatie goed uit te werken. 

Traject-begeleiding :

Elke maand een consult totdat je er Bént !

Bij onder andere zaken als HSP, ADD, ADHD, burn out, onverwerkt verdriet, en alle andere mogelijke zaken op persoonlijk vlak waardoor jij uit balans bent geraakt, ~ depressie, (echt)scheiding, stroef lopende relatie(s), eenzaamheid, opvoeding etc ~, kun je door gemiddeld 1 keer per maand een begeleidend consult bij mij te komen beleven langzaam maar zeker (en soms sneller dan verwacht) jezelf en je situatie leren begrijpen. En dan vallen de zaken op hun plaats.. Vanuit deze verandering help ik jou door middel van diverse tools om in je Kracht te komen. Dit gaat mogelijk niet in 1 keer, maar daarom heet dit ook een traject. Vanuit deze nieuw ontstane 'Kracht van het Hart' kun je feitelijk niet meer terug naar 'beneden vallen'. De oplossing is uiteindelijk duidelijk: Je houdt van jezelf aan het einde van deze reeks consulten, en dat is de beste en sterkste basis die je maar kunt hebben!


Prijzen voor Consulten, Begeleiding en Stress-management

incl. BTW:


* Consulten zijn per persoon - per uur € 50,00

(Voor anderhalf uur is de prijs € 75,00)

~ Met twee personen (bv ouder - kind of een koppel) is de prijs per uur € 90,00, en voor anderhalf uur € 150,00 - dit is inclusief het verwerken / versturen van een verslag achteraf door mij aan u, aangaande het gesprek / de behandeling.)


Ik gebruik vaak de Urim code ~Energetische Stoel~ bij mijn consulten. Hierdoor komen we nog sneller tot het gewenste resultaat! Door het gebruik van de Urim-code maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen. Lees:


Fysieke werking:

· Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.

· Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.

· Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.

· Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.

· Vitalisering.

· Harmonisering.

· Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

Energetisch:

· Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.

· Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam. Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn.

· Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.

· Trilling frequentie gaat omhoog.

· Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.

Spiritueel:

· Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.

· Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.

· Het ervaren van de 9 dimensies waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.

· Reizen in tijd en ruimte.

· Inzichten uit andere levens ontvangen als dat nodig is.


Genezing kan nooit gegarandeerd worden maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen.


(Bronvermelding: www.moniquetimmers.nl) 

Workshops :

Die jou helpen duidelijker te Creëren !

* Leren afstemmen voor Hooggevoelige mensen (HSP),

Op ... Uitgesteld ... vindt de zesde HSP (wat kun je ermee) deel 1- workshop plaats. Heb je interesse, geef je dan op ajb :-) Want vol = vol.

... Uitgesteld ...: van 18:00 - 21:00 uur

* We gaan oefenen met kaarten en remedies, je krijgt dus een remedie mee!

- Na deze workshop volgt er een verdiepingsworkshop = deel 2.

Deze is INGEPLAND op ... Uitgesteld ...: van 18:00 - 21:00, een verdiepingsworkshop betreffende gronden en beschermen. 

- Hierna komt HSP wat kun je ermee deel 3, en die staat voor het eerst in de agenda op zaterdag 

... Uitgesteld ... : van 10:30 - 13:30  - Hierin gaan wij ons verdiepen in onze weerbaarheid - en eigenwaarde (ook naar geliefden toe).


Kosten van deze workshops zijn: € 50,00 p.p. voor een workshop van ca 3 uur incl koffie -thee- water - enkele versnaperingen. Zin in!. 

Doe steeds gemakkelijk zittende kleding aan, het kan zijn dat we om te ontspannen vooraf even een yoga-oefening doen :-) !

* Meld je aan via [email protected], of via app/sms/telefonisch : 0031(0)613186996. Neem ook schrijfgerei mee zodat je evt aantekeningen kunt maken. Kun je samen komen? Dat is positief - qua rijden en delen. ! Er is plaats aan de tafels voor 12 personen in totaal.

Cursussen :

Waardoor jij JeZelf echt leert kennen ! 

* Om meer inzichten te krijgen in Wie Jij Bent geef ik een sterke cursus 'Intuïtieve Ontwikkeling en Helder - Zien'. Dit is geen cursus tot medium -hoewel je het daar wel voor kunt gebruiken-maar eerder een cursus tot diepe Zelfkennis en Acceptatie. Je leert te werken met jezelf op een manier die jij je wellicht eerst niet durfde voor te stellen. Aan het einde van deze ca 5 a 6 lessen volgt er een ontspannen examen. Je zult jezelf verbazen van wat je kunt!

De tijden zijn meestal van 11:00 - 15:00 uur, incl. lunch en meer.


De eerstvolgende opstart is nog niet duidelijk, heb je interesse, dan kun je je wel al opgeven! Zodra er voldoende aanmeldingen zijn maken we de data concreet.


* Om je begrip te verhogen van wat ENERGIE nu eigenlijk is, én hoe het werkt, geef ik een cursus die daar diep op ingaat: 'Energie en het Veld waarin wij werken en bestaan'. Na deze cursus weet jij behoorlijk gedetailleerd waarom jij steeds opnieuw in dezelfde situatie terecht komt of kwam in je leven, en ook hoe je deze loops in jou energie-systeem kunt veranderen naar een meer wenselijke uitkomst! Help jezelf vooruit! Dan help ik jou om daar te komen :-)


* Deze cursusdagen vinden doorgaans plaats op zaterdagen of zondagen van 11:00 - 15:00 uur. (Het kan echter ook op een doordeweekse dag.) Inclusief heerlijk eten en drinken. * Als extra beleving kunnen de cursisten om beurten op de E-Stoel plaats nemen, zodat de besproken lesstof ook gemakkelijker zal worden opgenomen in het systeem. Tevens kun je ervan verzekerd zijn dat je in een groepje van tussen de 6 á 10 personen terechtkomt die perfect bij jou passen waardoor er een mooie uitwisseling gaat plaatsvinden van ervaringen en inzichten.

De kosten voor deze cursussen zijn steeds €75,00 incl BTW per lesdag, en telkens per maand over te boeken naar de rekening van de praktijk. Twee weken voor aanvang van de cursus stuur ik je een email met alle info en de betalingsgegevens. Data worden telkens in overeenstemming met elkaar afgesproken zodat ook werkelijk iedereen in de groep er elke keer bij kan zijn en je geen lesdag mist.