Spiritueel LifeCoach Ludgardina

Kirstin S, 12-07-2020, 17:17 PM


Ik doe al bijna 2 jaar yoga bij Ludgardina en ga er elke week weer met veel plezier heen. Ik voel mij enorm welkom en thuis in haar lessen.

Zo een lieve en warme vrouw.

Dankzij de yoga lessen heb ik mezelf weer gevonden.


Petra J, 21-07-2020, 15:10 PM


Hoi Gerrie,

Fijne yoga sessies en de Reading-Healingen hebben me fijn geholpen. Mijn nekklachten zijn zo goed als weg nu.


Nicolle P, 07-07-2020, 11:11 PM


Sinds vorig jaar september volg ik yoga bij Gerrie. Wekelijks gedaan in de gezellige ruimte in Puth. Hier leer ik te ontspannen en even weg te zijn uit de dagelijkse drukte. Gerrie heeft een prettige stem om naar te luisteren tijdens de oefeningen en de afgelopen roerige periode in 2020 heeft ze steeds haar best gedaan ons via zoom online les te geven. Bedankt voor je inzet en energie! Heel fijn om weer “live” lessen te kunnen bijwonen, maar dan nu in Ulestraten. 

Tot snel! Gr Nicolle


Annie S, 12-06-2020, 13:10 PM


Gerrie geeft mij rust. Dank je wel,

Annie. Ik waardeer het zeer 🤗😘


Thelma M, 04-01-2020, 16:15 PM


Ik heb een superfijne ayurvedische massage genoten bij Gerrie/Goderrein Heilpraktijk!

Dankjewel :-)


Jolanda D, 12-10-2019, 17:10 PM

Ik heb gisteren genoten van een totale lichaamsmassage bij Gerrie. Een massage met warme oliën en dat voelt heerlijk op de huid. De massage is een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest....dus wil jij daar ook eens van genieten....maak dan een afspraak bij Gerrie en geniet met volle teugen.

Bedankt! - Jolanda D. 

Nadia Lc, 14-01-2019, 18:50 PM

Hoi, mijn man kwam na zijn massage thuis met je cd. Ik heb er heerlijk mijn oefeningen (soort yoga) op kunnen doen. Ik vond het prettig om er naar te luisteren, je hebt er een goede stem voor. De tekst op de cd geeft je ook wat extra kracht. Dat is wel heel mooi! ( fijn dat de weg die je nu bewandeld helemaal bij je past!).

Groetjes - Nadia

Lily E, 13-01-2019, 17:30 PM:

Hej Gerrie, Ik heb de cd beluisterd vandaag, hij is prachtig

en de muziek vind ik schitterend. Er gaat zoveel door je heen.. je wil luisteren, je wilt ontspannen. Ik zal hem nog wel een paar keer moeten beluisteren voordat de puzzel in elkaar valt. Maar van mij in ieder geval 2 duimen omhoog voor deze cd!

Knuff - Lily

M. Slaets, 15-8-2018, 15:30 PM:

Lieve Gerrie, ik had een consult bij je, omdat ik pijn had midden in mijn ruggengraat. Je hebt me een healing gegeven, en ik heb in de energetische stoel gezeten. Het was een heerlijke ervaring. Ik voelde me totaal ontspannen. En al snel tintelde mijn hele lichaam. Ik was even los van mijn lichaam. En het mooiste: nu, na 3 dagen, is mijn rugpijn over!! Dankjewel Gerrie! X

Lieve groet - M. Slaets

Jozef W, 29-7-2018, 14:00 PM:

“Gerrie heeft me zowel privé als professioneel geholpen met diverse problemen en heeft me technieken aangeleerd waar ik elke dag gebruik van maak.

Ik ben haar heel dankbaar voor de inzichten die ze me gegeven heeft en voor de innerlijke rust die me dit gebracht heeft. Dank je wel Gerrie!”

Groet - Jozef

Christiane V, 27-7-2018, 15:25 PM:

Lieve mensen..ik wil graag mijn ervaring met jullie delen..omdat ik meer dan 1x ervaren heb wat het werk van Gerry met mij gedaan heeft...ik ben 1 jaar geleden naar Spanje verhuisd omdat ik het verdriet niet meer aan kon...ik heb Gerry leren kennen via via..omdat ik hier een vreemde ervaring mee maakte s'nachts...van het moment dat we elkaar ontmoeten voelde ze aan als een Engel..ze vertelde me óók dat ik nog met veel onverwerkt verdriet zat...dus ik heb haar nog ontmoet in haar praktijk omdat míjn verdriet mij figuurlijk aan het vernietigen was..van dag 1 na een consult bij Gerry was mijn pijn WEG...zo dankbaar...


Deel 2...op de intensive in een Spaans ziekenhuis.. (niet evident als vrouw alleen in Spanje).... Ze hadden me volgepropt met zware medicatie..heel klein beetje beter..terug naar huis...het ging ipv beter..slechter met me...ten einde raad nam ik terug contact op met Gerry...de Healing díe ik kreeg was weer wonderbaarlijk.. Want mijn energie veld was volledig leeg nl.. totale uitputting.. in de loop van de avond voelde ik me al beter... s'morgens stond ik te dansen van blijdschap...zoveel energie had ik al een tijdje niet meer ervaren...daarom noem ik Gerry mijn Engeltje op aarde..ik kan mijn dankbaarheid niet onder woorden brengen..ik wil met mijn ervaring met Gerry dan óók héél graag delen met jullie..want iedereen verdient het om gezond én gelukkig te zijn...DANKJEWEL LIEVE SCHAT..namasté 😘

Lieve groetjes - Christiane, X

Esther: 17-7-2018, 18:34 PM:

Bij Gerrie vind ik rust en voel ik me enorm veilig. Ze zorgt ervoor dat ik harmonie vind in mijn leven, maar vooral in mezelf. Op die manier lukt het me steeds beter om me ook bij mezelf veilig te voelen, mezelf niet steeds in vraag te stellen en mijn onzekerheid los te laten. Het pad dat ik nu bewandel is een weg naar rust, verbondenheid en liefde. Dat is het mooiste geschenk dat iemand me kan geven en daar zal ik Gerrie altijd dankbaar voor zijn!

Lieve groetjes - Esther

Kris: 7-7-2018, 14:00 PM:

Bij Ludgardina kom je steeds tot rust. Geen flauwekul maar gewoon waar het op staat. In het begin lijken de resultaten mager, maar na een tijd begin je de ware werking van haar begeleiding en healing pas echt te beseffen! Ze haalt het beste in je naar boven terwijl ze je helpt om oude troep op te ruimen. Zij is als eerste en enige er in geslaagd om geloftes en vloeken uit meerdere vorige levens eindelijk af te sluiten. De gevolgen zijn enorm! Ludgardina heeft mijn leven positief veranderd en ik voel elke dag haar onmetelijke en onvoorwaardelijke liefde stromen. Dankjewel , Gerrie !!!

Liefs - Kris Keymeulen

Sabrina: 03-04-2018, 07:21

Ik heb Gerry leren kennen op de beurs. Ik heb haar verteld dat mijn zoontje van 9 overleden mensen zag en zij heeft dan van op afstand hem geholpen. We zijn nu 3 weken verder en mijn zoontje slaapt nu veel rustiger en zegt dat hij zijn overleden oma en oom niet meer ziet! Dus blije mama en gelukkige zoon! Heel erg bedankt Gerry! 

Lieve groetjes, Sabrina

Hetty: 26-03-2018, 17:03

Dag Gerrie..... nog bedankt voor de fijne zaterdagen waarop ik bij jou les heb mogen volgen. Je doet dat met veel warmte..... mijn dank hiervoor.

Liefs Hetty xxx

John: 25-03-2018, 16:16

Ik heb de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij Ludgardina omdat ik voelde - en bovendien ook nieuwsgierig was - dat het mij wat ging brengen. Nu, dat laatste is ook het geval geweest. Er is veel te voelen en wonderbaarlijk, het werkt! Gerrie hartelijk dank voor deze ontwikkeling te begeleiden en voor iedereen die wil ervaren of er meer is.... DOEN! 

Liefs, John

Gwen: 15-11-2017, 12:12

Al enige tijd geleden heb ik de energetische stoel eens twee maal uitgeprobeerd, en ik mag zeggen: Wauw!

Ik hoop dat velen zulke mooie warme positieve vibes mogen ontvangen. De eerste keer viel het redelijk mee, nog wat oud verdriet en dergelijk dat naar boven kwam en alles heel intuïtief laten gebeuren. Soms zat ik daarna uren te huilen, waarom? Tja dat vroeg ik mezelf soms ook af, maar na iedere huilbui voelde ik me steeds meer verlost van oude negatieve invloeden. Gerrie heeft het heel mooi benoemd...er word precies langs alle kanten aan je getrokken. Dat waren ook de woorden die ikzelf wel eens in de mond nam tegenover mijn partner omdat ik het soms werkelijk ook zo aanvoelde. De tweede keer.... naar het Oosten gericht op de stoel gezeten. Nu, enkele maanden later kan ik pas de juiste woorden vinden.. Mijn lichaam dat minder sterk in elkaar steekt en al wat operaties en prothesen heeft doorstaan - Wel, het lijkt wel alsof mijn lichaam een serieuze healing heeft ondergaan alsook m'n geest, m'n denken, m'n voelen... Alles is veel intenser geworden. Alles wat ik als kind meemaakte en me zogenaamd verscheuren kon, heeft nu pas zijn de ombuigingen gemaakt! En het voelt reuze-mega-goed aan! Ik hou van mezelf, op een manier dat ik enkel nog liefhebben kan!! Dank je Gerrie voor alles, wat ben ik al mooi mogen groeien bij jou.. Ik zie je snel weer! Liefs voor jou en het allerbeste voor iedereen, we hebben allemaal het recht gelukkig te leven!! 

Liefs - Gwen

Wendy: 16-10-2017, 16:30

Vandaag het certificaat mogen ontvangen na cursus te hebben gevolgd. Hele mooie dingen mogen ervaren en meemaken op deze cursus, zowel in persoonlijke alsook in ervaringen met andere personen. Ik heb mij "voelen" groeien tijdens de cursus en Gerrie begeleidt je hier super in! De energie die je meekrijgt tijdens de ervaringen en ook op de energetische stoel, voel je gewoon verder werken en eens je hiermee aan slag gaat, gaat er een heel andere wereld open! Ik kan het enkel maar als een superervaring omschrijven! Bedankt Gerrie en nog veel succes x

- Wendy -

Yael : 08-09-2017, 15:11

Ik kom al een aantal maanden bij Gerrie. Onlangs heb ik een zeer diepgaande healing gehad. Ik kon het terug beluisteren omdat het opgenomen was. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik beknot werd in wie ik ben en wat ik daarvan aan anderen kan en mag laten zien. Een soort power die niet naar buiten mag komen. Ik heb me meestal aangepast terwijl dat eigenlijk niet bij me past. Ik was altijd bang om echt te laten horen wat ik ervan vind. Na de healing is dit aan het veranderen. Ik ben niet meer bang om tegen mensen die hoger in rang staan of autoritair zijn te zeggen hoe ik de dingen zie. Ik blijf daarbij bij mezelf en word niet meer emotioneel. Ik ben Gerrie dankbaar voor het werk dat ze heeft gedaan. Ik kan haar aanbevelen als je zeer intuïtief bent en van je blokkades af wilt komen.

- Yael -

Renée B : 21-07-2017, 21:00

Na 15 jaar van burn out en depressie, ontdekte ik dat ik HSP ben. Niet wetend hoe ik hier mee moest omgaan, ben ik in contact gekomen met Gerrie. Na het eerste consult, enkele dagen later, merkte ik verschil. Dit gaf mij nog meer motivatie om door te gaan. Eindelijk, er kwam licht in de duisternis! Ik merkte dat ik veranderde. Ik ga anders om met situaties, dingen voelen niet meer zo zwaar en donker. Sinds april, toen Gerrie haar E-stoel aanschafte, heb ik grote sprongen gemaakt. Zoals Gerrie zegt: puzzelstukjes vallen op hun plek. De eerste keren dat ik op de stoel zat, voelde ik een sensatie door mijn armen en benen gaan, alsof er iets doorheen stroomt. Naderhand heb ik niets meer gevoeld. Enkele uren na gebruik van de stoel, merkte ik dat spierspanningen in mijn rug, schouders en nek minder werden. De dagen erna, kwamen de puzzelstukjes aan de beurt ☺. Het gaat de goede kant op en ik ga door, met hulp van Gerrie. Dank je wel voor al je positieve energie 😙!! 

- Renée B. - 

Lisette W, 07-05-2017, 11:09

Mijn dankbaarheid is groot. Vandaag mochten we ons certificaat van "Intuïtieve Ontwikkeling en Helder-Zien" in ontvangst nemen. Dankbaar voor de h-eerlijke, leerrijke ervaringen! Wat betreft deze cursus : Een echte aanrader! Ik mocht al vele cursussen volgen :) De manier waarop Ludgardina Stavast haar kennis overbrengt is meer dan bijzonder.

- Lisette W. -

Marieke A, 11-04-2017. 12:12

Ervaringen bij Gerrie:

Ik zat volledig vast in mezelf – en ik deed me anders voor dan ik was om maar leuk gevonden te worden. Wilde het zo goed doen voor anderen dat ik mezelf helemaal vergat. Ook mijn hersens maakten overuren door alles te analyseren. Tot op het moment dat ik wist zo wil ik niet verder. In januari 2017 heb ik mijn eerste consult geboekt bij Gerrie. Het woord Spiritueel Coach klinkt mischien wat zweverig voor sommigen, maar er is niks zweverigs aan. Wat ik bij Gerrie geleerd heb tot nu toe is dat ik met hulp van haar dichter bij mezelf kom. Alsof er telkens een jas uit gaat. Wat voor mij persoonlijk heel fijn is, is dat ze dit alles realiseert met heel veel aandacht, liefde, en zonder oordeel waardoor er geen schaamte is. Bij elke stap voel ik dat ik dichter bij mezelf kom en meer weet wat ik wel en wat niet wens. Maar vooral dat ik durf te zijn wie ik ben. En dat gevoel gun ik iedereen. 

- Liefs, Marieke -

Marcus M, 09-04-2017, 22:14

Mijn eerste ervaring met de Energetische Stoel met de Urim-code. *Waarom: Voor de zoveelste keer weer zonder een job, waardoor ik onrustig werd. Het gevoel van “op een kruispunt te staan” en niet onmiddellijk wetend welke richting ik uit zou kunnen kijken met de vraag: ga ik terug met mijn Grafisch Hart werken, of gebruik ik mijn ervaring van de afgelopen jaren in een CallCenter... Of misschien ligt er wel iets totaal nieuw op mijn pad, waarvoor ik mijn ogen nog niet geopend had... Door wat Gerrie zag bij mij, dat er iets van uit mijn prille kindertijd iets verzwegen werd over of voor mij, dat dit ook invloed heeft op mijn heden. Zo ook bij mijn intuïtieve ontwikkeling. Kreeg ik deze primeur aangeboden. *De Ervaring: Met het gezicht gericht naar het Noorden nam ik plaats op de stoel en leunde achteruit. Het viel op dat ik me onmiddellijk kon ontspannen. Ik deed mijn ogen dicht. Na enkele minuten voelde ik de grond onder mijn voeten "trekken". Het voelde als een gronding, een verankering met Moeder Aarde. Ik voelde de stoel mij helemaal bevatten. Het leek op mijn eerste groepsbehandeling van Reiki. Het gevoel dat er twintig handen op me lagen... Langzaam door drie dikke lagen gedaald en twee keer door mijn lichaam "gezakt". Ik voelde me als een auto die door een Carwash werd geduwd... in de vorm van een soort etherische kooi. Heel verfrissend gevoel door geest en lichaam, uitstralend tot de rand van mijn aura, door alle lichamen door... Ondertussen werden er kunstwerken aan mij getoond. Schilderijen die ik nog nooit ooit ergens gezien heb. *De Nawerking: Er stroomt nu een nieuwe energie door mij. Het onrustige gevoel over het vinden van een juiste keuze voor een job is bijna helemaal weg. Ik voel me ook wel erg emotioneel maar vooral meer geaard en meer in balans. De verbinding met ALLES wat is, voelt sterker aan. Het vertrouwen in een toekomst is sterker geworden. Het lijkt of er een verbindingske gemaakt is tussen derde oog en kruin- chakra. Mijn intuïtie en “artistieke ik” is wakkerder geworden en wil verder ontwikkelen... Dank je Gerrie, ik kijk al uit naar de volgende sessie... ;-)

- Marcus -

Gwendolina Magdalena, 04-02-2017, 08:37

Bij mij lijkt het ineens zo een grote boterham...als ik hier alles zo kort en krachtig lees, maar Gerrie heeft mij op heel veel vlakken geholpen. Na mijn verhuis bijna een jaar geleden gebeurde er heel veel op korte tijd, ook na het weg zijn uit mijn oude woning, wilde ik precies ook uit mijn 'oude' leven weg, was er helemaal klaar mee. Alles wilde ik anders...voor het eerst zoals ik zelf wou, weg van de zware oude pijnen... weg vanonder moeders vleugels, terwijl ik zelfs moeder ben van vier geweldige kinderen. De breuk met mijn moeder was heel hard... en ineens werd de breuk ook doorgetrokken met beide zussen, mijn broer had ooit gedaan wat ik nu deed maar exact tien jaar geleden! Dus met mijn broer had ik al tien jaar geen contact meer, mijn andere broer is nu alweer veertien jaar geleden gestorven... Op een dag begon ik om bepaalde redenen die ik zelf niet zo goed aanvoelen kan last te krijgen van dergelijke zaken, ik voelde me niet zo lekker in m'n nieuwe woning, iedereen begon rondom mij te janken en bellen dat ik terug moest naar m'n moeder... Gerrie heeft de woning helemaal bekeken...en met de woonst was alles ok !! Gelukkig dan maar.... Gerrie heeft me na een onzekerheid van vijfenveertig jaar lang rust kunnen geven over wie al dan niet mijn biologische vader is. Dan valt er ook alweer zo een blok gewicht van je hele zijn af! Gerrie heeft me geholpen... met het zware familiekarma dat we meedroegen... We hebben hier dankzij Gerrie's werk bijna mirakels zien gebeuren. Altijd als we onze gemeente binnenreden voelde ik me steeds benauwd worden... er hing als het ware precies een donkere koepel over het binnen rijden ervan heen.... De donkere koepel verdween...in een aangenaam gevoel als ik nu bijna thuis ben.... Het familie karma...tja... Als je na veertig jaar een moeder ziet die er bijna altijd uitzag als een woeste wilde razende zwarte gggrrr (heb er zelfs geen woorden voor). En je ze nu aantreft als je binnenkomt, als de rust tenzelve.... het lijkt wel alsof ze precies wel rust heeft gevonden... maar ook rust heeft gevonden met het feit dat ik mijn eigen leven toch maar mooi begin te leven... uiteindelijk. Ik heb al heel wat gewerkt aan mezelf, in mezelf, voor mezelf...en ik durf te zeggen, dankzij Ludgardina heb ik verlossing gekregen...mogen, kunnen en durven verlossing te voelen...en helemaal in vrede te zijn met mezelf! Dank je wel Gerrie, het universum gaat jouw enorm belonen... want je hebt een grote donkere leegte mooi met licht weten te doorschijnen, hou van je! Dankbaarheid voor Al-Tijd

- Gwendolina -

Jacqueline K. heeft beoordeeld — 4 van de 5 sterren - 19:00 uur, 15-11-2016·

Bedankt Gerrie voor het reinigen van mijn huis. Dat heb je goed gedaan. Er is een rust gekomen en het voelt vredig aan. Zélfs de sfeer in huis is veranderd. De kinderen (die er niks vanaf weten) gaan nu anders met elkaar om. Ze zijn vriendelijker en onderling behulpzaam wat daarvoor niet het geval was. Nogmaals bedankt, X

 - Jacqueline -

Marja geplaatst op september 25, 2015 om 11:23 

Lieve Lugardina, Zojuist is mijn onzekerheid een stukje minder geworden door jouw heldere en ongelooflijk correcte informatie! Dankjewel voor de mooie duidelijke & toekomstgerichte hulpmiddelen. Je bent eerlijk en duidelijk en weet precies te vertellen wat er speelt en waardoor. Heel knap! Ik raad je ook aan bij andere mensen. Lieve knuffel!

- Marja - 

Sandra geplaatst op augustus 23, 2015 om 9:50

Even terug in de tijd... Veel verdriet, zowel fysiek als mentaal, Pijn door familieleden en vrienden. Op een beurs in Genk kom ik Gerrie tegen. De kracht om naar haar toe te gaan was groot! De ontmoeting was echter kort, ze had een lezing... Online werd daarna een afspraak gemaakt. Door haar spirituele vermogens, inzichten, en haar werken met engelenkaarten, bloesemremedies en meer, heb ik mijn verdriet stilaan kunnen plaatsen, kunnen loslaten, en ook terug van mijzelf leren houden! Heel stilletjes aan, maar onontkoombaar. Mijn stevige fundament is terug opgebouwd. Terug vanuit mijzelf, en met de nodige positieve energie. Ik ben weer een vrouw met een glimlach, een vrouw die fier mag zijn op zichzelf. Een vrouw zonder schuldgevoelens, iemand waar haar man weer fier op is en een echte mama voor haar kinderen. Ik dank de engelen dat ik Gerrie heb ontmoet. Groet Sandra

 - Sandra -

Schrijf ook een reactie :

(ps: krijg je binnen een dag geen reactie terug, mail dan aub naar [email protected] / ovv spiritueellifecoach reactieformulier)

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dankjewel voor het plaatsen van je bericht! Ik zal je zo spoedig mogelijk antwoorden. Hartegroet, Ludgardina